Sunday, June 5, 2011

Clarisonic Mia - what it does and doesn't do


La inceputul maniei numita Clarisonic, trebuie sa admit ca eram mai mult decat sceptica, in special avand in vedere si pretul pentru o perie care se "învârte".
Cercetând in amănunt problema am descoperit multe lucruri pozitive dar si altele mai putin pozitive si mi-a luat luni bune de analiza si reflectare pana sa ma decid. Inițial imi placea cea galbena insa am achizitionat una roz datorita programului de caritate in care este inscrisa.
Nu am sa repet detaliile tehnice, pe care le puteti gasi AICI.
In ceea ce ma priveste cred ca achizitionarea unei astfel de perii se poate discuta in termeni de preferinte personale.Este adevarat, preria  curata exceptional de bine si ajuta la absorbția produselor, crema de la Karin Herzog spre exemplu, care este un cosmar in acest sens, se absoarbe in  mod normal in circa 8 minute, dupa folosirea aparatului timpul s-a redus la 6, pielea pare mai supla si  fina , eu am pielea uscata si asta a fost unul din principlalele motive ale achizitionarii.In plus eu am observat si o netezire a ridurilor din colturile exterioare ale ochilor.
Partea mai putin pozitiva de care va spuneam insa este ca aceasta nu exfoliaza....pentru cine isi doreste sa inlocuiasca exfolierea, in opinia mea nu va reusi doar cu folosirea Clarisonic-ului.O alta bila neagra o are pentru faptul ca investitia in aceasta perie nu se opreste la simpla achizitionare a acesteia, ci presupune o inlocurie la 3-4 luni a periei propriu zise, lucru care te poate costa  80 de dolari pe an(cu conditia sa cumperi setrui de 2 si excluzând transportul).
Daca costul se justifica depinde de bugetul, nevoile si asteptarile fiecaturia, pentru ca aceasta nu va sterge ridurile sau porii si nici nu va oferi o exfoliere.( pentru asta incercati cremele cu acid glicolic)
Ce ofera insa este o curățare profunda, eficienta si rapida, netezirea tenului(usoara a porilor si ridurilor) si luminozitate.
Pe final pot sa va spun ca eu sunt foarte incantata, întrucât  am cumpărat peria in cunoștința de cauza, dupa ce am luat in calcul toate alternativele si  am analizat daca reprezinta o necesitate pentru mine.Este o achizitie importanta si scumpa, nu una in care sa te arunci  fara sa fii sigura ca este un "must" pentru tine.
Pentru fetele care isi doresc o astfel de perie pot sa va direcționez spre un SITE(prettyskin4less) care ofera cel mai bun pret si reducere de 10% si o varietate a culorilor(cea bleu e tare simpatica).Puteti achiziționa de aici si rezerve.Transportul, adica varianta cea mai ieftina este 17 dolari.
Am ales Mia din considerente financiare dar mai mult decat atat este mult mai practica si nu ai sincer nevoie de bip-uri,de 3 viteze si de perie pt corp....poti folosi periile clasice ale acesteia.In plus la fiecare comanda primiti mostre  generoase de skin care cadou.Pentru cei care doresc sa reduca costurile periilor de schimp pe ebay se gasesc cutii de cate 10 la circa 130 dolari....se economiseste 14 dolari pentru fiecare bucata. Un mare plus al acestui site este faplul ca poti sa-i rogi sa treaca pe pachet o valoare mai mica de 30 astfel incat nu mai platesti vama.:) Adaptor se gaseste la orice magazin de electronice, eu l-am luat cu 2 lei.Deasemenea puteri cumpăra peria si de pe Amazon.uk, detaliile le gasiti in review-ul realizat de Lady's Blush
Adaptor negru si mostrele primite(masti bio si crema corp)
Sper ca informatiile  sa fie de ajutor.
Hugs!

5 comments:

  1. e cu adevarat o investitie generoasa. sa te bucuri de ea :) pacat ca nu exfoliaza.

    ReplyDelete
  2. Mersi Cristina,
    da, a fost greu sa ma decid, dar sunt foarte mulțumită acum.In ceea ce priveste exfolierea imi indrept privirea spre glycolic acid(sub forma de crema)

    ReplyDelete
  3. multumim de review.. dupa postarea lui Lady Blush mi-am cam luat gandul de la el.. cand am vazut ce mult a costat transportul.. insa tu parca mi-ai mai dat o speranta :)) :*

    ReplyDelete
  4. Cu multa placere Miuri...sper sa te ajute, orice decizie ai lua:)
    Eu sunt foarte multumita de serviciile lor, mi-au raspuns la toate intrebarile foarte prompt(au si un chat)Am sa comand una si pentru sora mea(pe albastru de data aceasta) si o masca.

    ReplyDelete
  5. Te rog sa ma ajuti.As dori sa comand neaparat aceasta perie,insa nu prea ma descurc.Am intrat pe site-ul Prettyskin4less.com,insa as dori sa imi dai mai multe informatii.Cum se procedeaza,nu am comandat niciodata international.Putem discuta pe mail?Sau te pot suna?

    ReplyDelete