Monday, January 24, 2011

Best makeup wipes, ever!

Huuuuu....ok, ultimele 24 de ore nu au fost deloc usoare.Jonglatul asta pe sarma devine din ce in ce mai obositor..., la ce ma refer?Pai incerc sa nu-mi prind urechile in toata afacerea asta cu blogul, nu credeam ca presupune atata  
......................sunt epuizata deja, si pe langa asta job-ul,.....al doilea job si alte datorii cotidiene...deloc  placute.
                                          
Odata ajunsa acasa insa am gasit pe vanity servetele demachiante pe care le folosesc cu regularitate de circa o luna...le iubesc asa de mult incat toate cele 3 demachiante lichide stau abandonate si "prafuite" in dulapul cu "extras", asemenea "detergentilor obisnuiti" din reclamele anilor 90.
Voinicutul in cauza se numeste BioGeny, se mandreste cu faptul ca este bio,contine musetel si glicerina, si este realizat din bumbacel natural 100%.Contine 20 de servetele  si miroase imbietor , asemenea rufelor ude luate din gerul năprasnic al copilariei.Pretul este de 14,50 Ron si se gaseste in farmaciile Dona si HelpNet, desi e posibil sa le zăriți si in alte locuri.
Este unic in opinia mea si deja mai am 2 pe stoc...:-)Curata excepțional de bine, oferă o senzație unica de relaxare și lasă pielea foarte supla ca după o masca, lucru pe care nu l-am gasit la nici un alt produs de acest fel iar calitatea bumbacului este extraordinara.



In opinia mea are 5 codite de iepuras  din  5.
Nu ma credeți, încercați... nu pot sa-l recomand suficient.
P.S. : Blog sale in curand...



Wag your tail for approval in the comments below

3 comments:

  1. N-am incercat servetele bio. Poate le dau o sansa.
    Dragut blog :)

    ReplyDelete
  2. Îți mulțumesc foarte mult pentru comentariu, este dealtfel și primul, lucru care m-a bucurat nespus, și sunt incantata ca iți place blogul.
    Sper sa păstram legătura și te aștept cu cea mai mare plăcere. Șervețelele sunt ai sa vezi deosebite.Sunt folosite cu mare drag și regularitate și de sora mea care nu este o mare amatoare de gadget-uri cosmetice.

    ReplyDelete