Sunday, January 23, 2011

"The Great Make-up Depression"


Un bun venit iepurașilor întrebători


Nu credeam ca pasiunea mea pentru makeup avea sa ma determine sa scriu un blog, deși nu dorința era ingredientul care lipsea, dar n-as fi intuit ca  asta avea sa debuteze într-un astfel de moment.
Daca cineva mi-ar fi spus acum un an ca cele descrise în rândurile ce vor urma aveau sa se întâmple, l-as fi considerat.....n..n......n....n.......n.......n......nerealist ;-).
Exista o stare pe care o experimentează în general toți "iepurașii" dependenți de makeup, cel putin o data în viata. In ultimul timp însa se pare ca a început sa  mi se întâmple tot mai des și de data aceasta pare imposibil de depășit.....Depresia cosmetica...da, asa este, ai dreptate, este un termen inventat....cum spuneam...
Acum un an eram în culmea extazului..cosmetic...nu trecea o zi, fără sa nu vizitez cu succes magazinele de profil.Regretul, îndoiala, apatia îmi erau străine....da, era minunat sa poți sa-ți arunci ultimul milion de pe cardul de debit pe un ruj fără de care simțeai ca viata ta pur și simplu  nu ar fi completa...
Acele zile însa sunt deja departe acum și nimic pare sa nu ma poată scoată din starea de apatie în care ma aflu.Nici măcar vitrinele seducătoare ale magazinelor cu reduceri sau inovatoarele apariții din domeniu.
Paletele și cadourile de la Crăciun stau ascunse într-un sertar, periile sunt așezate soldățește într-un bol transparent, cutiuțele sclipitoare cu meteoriți stau plictisite lângă fondurile de ten ce suspina în colt.Parca nici videoclipurile de shopping de pe youtube sau ochii scânteietori ai prietenei  mele la aflarea unei afaceri de zile mari  nu ma pot motiva.
Trebuie sa ma resemnez, măcar pentru o perioada,deoarece simt ca aceasta stare nu o sa ma părăsească  curând.
Si ca un iepuraș care realizează importanta timpului scurs am decis sa ofer tristelor mele obiecte de înfrumusețare o casa mai primitoare.
Produsele si detaliile vor fi afișate în următoarele postări, precum și recomandări, reviews și multe altele.
Sfaturile, comentariile și îndrumările sunt binevenite în special pentru ca pășesc pe un teren nou, necunoscut , dar totodată atât de promițător....poate chiar aceasta tentativa de blog ma poate face sa vad rujul de la capatul tunelului ;)

Tap your bunny feet for approval...;-)


2 comments:

  1. imi place foarte mult felul tau de a scrie! succes cu blogul! te pup! :)

    ReplyDelete
  2. Mulțumesc mult World of leea,ai un nume foarte inspirat:)

    ReplyDelete