Saturday, January 29, 2011

Week-end skin care discovery and a lot of blabber:)

Cum in ultimul timp(circa 1 luna) nu am mai avut dispoziție pentru machiaje elaborate, ca orice addictive  personality  m-am reorientat:)
Pentru mine tenul si starea acestuia este esențiala,  si reprezinta fundația oricărui machiaj.De acesta tine in principal rezultatul final al dansului culorilor si texturilor.
Fara sa mai lungesc vorba, va spuneam ca îngrijirea tenului corespunzător (nu doar sa fie) este vitala, iar in ceea ce ma privește se vede dacă in seara precedenta am avut grija de el si dacă i-am oferit produsele potrivite.
Ceea ce nu știți însa este ca eu sunt intr-o aventuroasa cautare a cremei perfecte de zi.Ce vreau,pentru tenul meu normal-uscat,  ușor pistruiat, este o crema care:
-sa intre bine in piele fără sa lase film
-atenueze pistruii(sa aibă elemente ce reflecta lumina)
-sa conțină antioxidanți
-sa confere luminozitate tenului ca si cum ar tine de tenul tau nu de crema
-sa conțină spf(minim 15)
-sa hidrateze
- sa aibă si ceva proprietăți anti-aging
-sa fie cat mai naturala
Bine eu realizez ca am descris 'n' produse diferite, dar..a girl can dream, can't she?

Am obsesie cu produsele ce promit iluminarea sau "albirea" fetei-nu cele agresive- imi plac tenurile ca ale papusilor de portelan.
Urasc pistruii mai incapatanati si lăudăroși.

Insa am găsit ceva ce promite o  parte esențială  din ceea ce caut,  este noua descoperire a lui Michelle Phan, si se observa, tenul ei arata superb in ultima vreme.Din pacate pretul este destul de prohibitiv, 150 usd.Poate castigam la loz in plic:D
Se numeste SK-II CELLUMINATION CREAM
Aveți AICI  detalii despre crema si mai jos este unul  look-urile  care m-au inspirat saptamana asta, pe langa minunatul look light pink al iguanitzei.

In fine, pe lângă căutările mele asidue, săptămâna asta am purtat numai look-uri naturale, care evidențiau  trăsăturile folosind iluminator, in special lichid pt. ca se potrivește cu precădere tenului uscat.
Produsele de skin care folosite sunt după cum urmează(cele mai importante...nu listez tot regimul):
-Clinique Continuous Rescue
-Clarins "special" eye contour
-Clarins Beauty Flash Balm( produs recomand cu tot sufletul)
-Clarins multi-ActiveSkin renewal serum...toate produsele Clarins au un miros foarte suav, acesta in special
si
-Benefit Confessions of a Concealaholic(imi place foarte mult)
-Benefit high-beam
Fardurile si blush-urile nu le listez..pt ca nu am folosit decat un eyeliner maron sau gri si 2 farduri zi de zi(o baza,fard alb sau crem, gen shroom-mac si o alta culoare, un blush crama-BB si gloss-ul Life on the A-list de la Benefit)
Ah, si o picătură de fond de ten Guerlain Parure pearly white.


Spuneti-mi....ce v-a suscitat interesul săptămâna asta si ce makeup/skincare ati folosit?
Lmk, bunnies!

12 comments:

  1. astazi e prima data cand ma machiez dupa 3 zile de pauza:x

    mi'am lasat tenul (si parul) sa respire, am aplicat masti, creme si acum ma simt mult mai bine, nici nu mai am chef sa ma machiez:)))

    dar am facut un LOTD azi:> check it out.

    ReplyDelete
  2. Te înțeleg perfect, mai ales după o perioada in care mi-am încărcat tenul cu tot felul de produse care promit câte in stele si-n luna, simt nevoia de o pauza.In perioada aia realizez ca practic machiajul cel mai simplu ma face sa ma simt foarte bine si comod.Ca si cum ai avea pe tine doar cămașa iubitului, sau doar un cardigan de casmir.:P

    ReplyDelete
  3. Buna,scuze ca iti raspund printr-un comment,poti sa-l stergi dupa daca e.In afara de uleiul de la Nuxe am mai incercat ulei din sambure de piersica numai,dar nu stiu pret sau ceva,l-am primit de la sora mea.A fost foarte bun si a lasat pielea foarte catifelata,si deloc grasa.

    O zi cat mai buna iti urez,
    L.

    ReplyDelete
  4. Multumesc Lestie, am sa tin cont si am detaliat in postarea ta.
    Sa ai un weekend relaxant,
    Natasa

    ReplyDelete
  5. Is it just me sau Michelle Phan are un fel ciudat de a face sa sune cuvintele? Ca sa fiu mai explicita, cand pronunta "skin", pentru mine e similiar cu a zgaria cu creta pe tabla. Imi plac mult tutorialele ei, dar uneori e un supliciu sa le ascult.
    In alta ordine de idei, ma bucur ca te-am descoperit :).

    ReplyDelete
  6. Buna mint,
    Ai dreptate, are tendința de a-si modifica vocea pentru a părea more soothing, ma rog in viziunea ei, ...nu ii reușește de multe ori.
    Pe de alta parte, îmi place blogul tău, it's right up my alley, si ai review-ri foarte detaliate.E o plăcere sa te cunosc si aștept cu interes intervențiile tale:)

    ReplyDelete
  7. Eu am o obsesie pentru pielea bronzata:D daca e mai inchisa la culoare de la mama natura-e perfecta:)
    Daca as fi avut pielea alba cred ca as fi inebunit:)) imi place mult sa fie mai creola:)

    App. cum este trusa Confessions of a Concealaholic?? Ai putea face un review??:D as fi entuziasmata!!

    Pupici!

    ReplyDelete
  8. 1.Fiecare cu stolul ei:)...eu n-am înțeles trendul asta cu bronzul....cred ca în alta viata am fost asiatica :P

    2.Eu sunt foarte incantata de ea.Am primit trusa de la mosu'.
    Are tot ce-ti trebuie într-o cutiuta,si e foarte practica.Eu folosesc in paralel si powderflage-ul.As schimba insa modul in care sunt depozitate cele 2 concealer, eyebright-ul si lemonaid-ul...le-as fi introdus in niste ambalaje portabile, cum este erase paste... pentru o flexibilitate mai mare.Pe data viitoare:P

    ReplyDelete
  9. Foarte dragut si elaborat postul!
    Si eu am avut un fel de obsesie cu iluminatoarele in ultima vreme, si folosesc la fel ca tine Benefit Highbeam :D
    Sa ai un weekend frumos in continuare, pupici! :*

    ReplyDelete
  10. Mulțumesc mult Ambra, ești tare draguța și insightful.Plus numele tău îmi amintește de copilărie(de emisiunea Non e` la Rai cu Ambra).

    ReplyDelete
  11. hello, eu am avut o senzatie de usturime a zonei ochilor (ii am exagerat de sensibili) in ultmia saptamana, asa ca am lasat-o mai moale cu machiajul si mi-am facut un ritual cosmetic de relaxare, cu masca din miere de albine! :)

    ReplyDelete
  12. Leea ar trebui sa vezi un oftalmolog...si sa folosesti produse pentru conturul ochilor neiritante, eventual sa le incerce in prealabil o prietena sau mama ta ...sa nu ai o reactie alergica apoi.
    Masca de miere ??Suna bine ..si mie imi plac mastile mult...ma gandeam sa comand un set din gama beauty diary(japoneze).Somn usor

    ReplyDelete