Wednesday, February 2, 2011

My first Blog Award and blog sale announcement.;)

Ma simt foarte onorata sa primesc acest prim blog award, de la Andreea, care este cu atat mai special cu cat are ca principal focus delicații iepurași pe care ii ador si reprezinta tema principala a blogului meu.

Cerințele sunt nominalizarea a 7 lucruri care te definesc.
1.Sunt o mare gurmanda si adepta "comfort food'.De exemplu ador aripioarele de pui la cuptor cu sos barbeque.
2.Iubesc filmele vechi si musical-urile, printre preferate numărându-se Breakfast at Tiffany, Adam's rib,Victor,Victoria,Waterloo..etc.
3.Imi place sa citesc si teatrul, scriitori preferați fiind Oscar Wilde,John Fowels,Shakespeare,Samuel Beckett
4.Admir femeile cu o delicatețe si feminitate înnăscută precum Audrey Hepburn, Vivien Leigh,dar si femeile puternice care știu sa se impună prin personalitate dar in aceiași măsura sa nu se masculinizeze, gen Katherine Hepburn.
5.Imi place stilul vestimentar al anilor 50 si prețiozitatea rochițelor anilor 1980,si incerc sa introduc elemente din acestea in cel personal.
6.Ador florile de primăvară, poate  datorita faptului ca sunt născută in aprilie, si parfumurile cu miros de zambila, tămâioară,frezie sau gardenie.Actualmente port cu mare drag Balenciaga Paris.
7.Of..ultimul...simt ca mai sunt atâtea de spus...:)...Iubesc sa călătoresc iar călătoriile culturale imi plac cel mai mult.Sunt îndrăgostita de Roma.


P.S.:Blog sale-ul debutează sâmbătă...revin cu detalii zilele următoare:)
Take care, bunnies:)

Later edit:
Am uitat sa-l dau mai departe...prin urmare il ofer tuturor bloggeritelor din lista mea.

3 comments:

  1. mulţumesc mult ptr aprecierile tale...te interesează un link exchange?dacă da, după ce m-ai adăugat dă-mi un comment şi te adaug şi eu la secţiunea"fashion"

    merci mult anticipat.şi tu scrii f frumos:)

    ReplyDelete
  2. Iti multumesc pentru delicatete.:)

    ReplyDelete
  3. nataşa, te-am adăugat şi eu la fashion. merci!

    să ne citim cu drag!

    ReplyDelete