Tuesday, February 1, 2011

There and back again....about the trip and shopping in Bucharest

Saptamana asta se anunta una putin spus plina..infernala.Sunt 'EN ROUTE' pana  vineri..GREAT!
Cum am niste treburi de rezolvat la Buc. mi-am facut timp, ca orice shopaholic care se respecta si pentru cateva  runde  mici de shopping.




Am pornit la drum seara chiar in momentul in care soarele isi risipea ultimele raze, lucru care m-a inspirat sa imortalizez momentul intr-un mic film si cateva poze pe care le-am obtinut cu greu.Din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere social.Langa mine era asezata o studenta probabil, dupa atitudine si manierisme,si  tot timpul traseului am asteptat anxioasa sa gasesc cateva momente prielnice pentu a fotografia apusul...lucru care putea parea ciudat, mai ales unei persoane care habar n-avea de ce tot tresar la fiecare curba.A fost...interesant..:))
Bun,..precum va pot imagina spunand.."That's great....now let's get to the good stuff!!"
Ei bine ...."e pe vine"..:))



Am reusit in sfarsit sa ajung la DM, magazinul despre care toata lumea vorbeste..si nu mai aveau ulei de argan:(((
In schimb mi-am luat 3sheet masks(v-am spus ca am o adevarata obsesie pentru mastile de genul asta?)Sunt asa de dragute, ambalajul de hartie arata ca un borcanel similar cu al lumanarilor de la Yankee Candles.
Prima e cu levantica si vitamina E, pentru relaxare, apoi  a doua pentru fermitate cu Q10(citrice), iar a 3-a cu colagen(rosii strugurii si lamaie)..toate de la Skinlite.Am sa fac un review ulterior daca intereseaza pe cineva.
Pret:6 ron (1 bucata)
-un scrub pt.corp cu rodie de la Freeman...si cum nu mai  aveam l-am folosit azi si imi place
Pret: 23ron
-un blush spiralat de la alverde, recunosc l-am luat pt ca era prea dragut.
pret:20 ron (1bucata)
-din Cocor am cumparat masca de la Kallos LATTE, din pura curiozitate pt ca parul meu e natural si nu imi sunt necesare tratamentele pt par vopsit..in plus imi este teama sa nu mi se lase parul.
pret:5ron
-2 perechi de dresuri(obsesia vietii mele, iarna folosesc mai mult fuste si port dresuri ) de la Sarah Borghi o pereche groși (fierti de 3 ori cica???) dar m-a incantat culoarea blue lagoon(40 den), si un silver cu fir de matase tot grosuti(80den)
pret 45ron primul, 69 ron al2-lea.
-din Real am cumparat un unt de corp cu wild orchid de la Fennel, miroase foarte delicat, imi placea mai mult cel cu pulmeria(albastru) dar nu mai aveau decat unul desfacut.Este foarte hidratant.
pret:10 ron
-un gel de dus de la The Body Shop cu Satsuma....miroase demential..identic cu untul meu de corp de la magazinul onlineThe Soap Shop numit Celebjuice.Am luat mini pentru a-l incerca.
Pret:10 ron
-servetele mega image 365,...prea subtiri  si iritante pentru pielea mea, si in niciun caz pt ochi...dar au folosit la sters swatch-urile, nu cred ca mai plec la cosmetics shopping fara ele.:))
-I've saved the best for last....la Sephora  aveau reduse la 55 ron cateva dintre Benefit creaseless cream shadows, vroiam sa le iau acasa pe toate dar am cumparat doar unu, si asta la sfatul si insistenta prietenei mele, pt ca le  tot dadeam tarcoale si nu stiam ce sa fac,.Ea cunoscandu-ma era sigura ca aveam sa regret ulterior.
Ce sa mai lungim vorba ..fardul in cauza se numeste cum altfel decat "bunny hop"...so fitting!
Eu sunt absolut indragostita de el..este o culoare cu totul  speciala...este un mix intre peach,pink si in functie de cum cade lumina poate avea irizatii gold, nu reda fotografia bine,dar e ...superb!!
Am uitat...era blush-ul de la Benefit , Thrrob la 80 de ron la Sephora din Afi, pt cei care doresc, si a aparut si Bella Bamba, dragut dar nu foarte diferit de Coralista din punctul meu de vedere, poate putin mai intens.
Interesant:
Si pentru ca sunt axata pe skincare lately, a aparut o gama de la Biotherm....ah...e pentru revitalizarea tenului obosit..O vreau de ziua mea (crema noapte, zi si ser)...cam 800 in total...:)))....desi vocea constiintei imi spune ca mai am 2 creme un ser , un tonic un demachiant  de care nu m-am atins inca...deci, nu e o prioritate.
Imi cam face cu ochiul in ultimul timp, cum mi-a facut si acum 5 luni un altul(rose paris 27, folosit 1 data). Este  vorba ruj volupte de la YSL, e nr.30..un peach minunat....Sunt cam scumpitele pt. rujuri ce usuca buzele foarte repede, desi cremoase la aplicare.
Am vazut insa un dupe pt el la NYX, India, din pacate mai exista doar tester-ul.Trebuie sa-l gasesc eu ..neaparat!!Pai cum sa se simta singurele celelalte  6 rujuri peach???

Credit
Acesta este haul-ul meu.In esenta eu cred ca am fost fata cuminte, am rezistat stoicește multor tentatii , nu mi-am luat foarte multe lucruri, dar nici strictul necesar nu as spune.: P
Pt intrebari, sugestii, sau review-ri...completati in casuta de mai jos ;)

P.S: I 'ove Chinese food!!!Don't you??Yummy!!!!

Later edit:
Swatch Benefit Creaseless cream

15 comments:

  1. bine ca mi'ai facut pofta cu mancarea chinezeasca... :)))

    ReplyDelete
  2. Sorry...daca te ajuta cu ceva si mie imi este pofta acum....drool...

    ReplyDelete
  3. Te rog spune-mi ca ai gresit cand ai scris pretul mastii kallos :))

    ReplyDelete
  4. nu cred ca e asa scumpa masca de la kallos. poate ai scris gresit :-s
    sunt curioasa cum ti se pare blushul alverde.

    ReplyDelete
  5. Eu folosesc de vreo 3 ani kallos cu placenta (la sampoane doar Plafar si dermato) si n-as mai putea trai fara ea, e singura care imi face parul sa se descurce foarte usor, sa alunece elasticul de pe el. Dar cu latte nu m-am impacat deloc, am aruncat-o dupa 2 folosiri. Intr-adevar, mie imi vlaguia parul, dupa ce ca e rar statea si mai "lesinat". Si nu imi placea mirosul foarte puternic de caramele, ma speria sa pun ceva asa parfumat in cap. Daca dadeam cu mana nu era uns parul, dar ca aspect asa arata de lasat ce era.

    ReplyDelete
  6. Da, referitor la masca Kallos imi am gresit..e 5 ron,,,:))..oboseala...am sa modific

    Ramona...daca nu merge ..o marit...adica o daruiesc mamei.Am sa incerc si maska cu placenta:), e foarte rezonabila la pret.

    Multumesc A.M.

    ReplyDelete
  7. interesant.sa le folosesti cu placere,toate produse sunt super.pup

    ReplyDelete
  8. Ce produse frumoaseee, thumbs uo for you!
    Si that chinese food looks YUMMY!
    Kisses:*

    ReplyDelete
  9. @modniza multumesc mult, si ma bucur ca iti plac

    @Ambra cred ca sunt cel mai incantata de mastile de fata si de benefit cc, imi plac extrem de mult si chiar recomand tuturor fardurile Benefit creasless
    Da chinese food rules...!!imi place mult si cea turceasca

    ReplyDelete
  10. draguta postarea,
    ti-ai luat o multime de lucruri interesante, acel body butter mi se pare o achizitie buna si banuiesc ca miroase si foarte frumos
    mmm mancare chinezeasca ..arata foarte bine, in iasi avem cateva restaurante cu specific insa nu se serveste cu betisoare si la cutie cum vad mereu prin filme ;))
    pupici
    p.s. multumesc de remediu, am sa-l incerc :D

    ReplyDelete
  11. mastile de fata sunt de la DM? se gasesc si in alta parte? nu sunt din bucuresti....

    ReplyDelete
  12. @PIC eu de la DM le-am luat...am gasit insa un magazin online care vand mastile acestea, dar comanda minima e de 50 ron(vand si alte produse) si transportul prin posta romana e de 9 ron, poate iti este de ajutor:)
    http://www.cosmeticsstore.ro/brands/SKINLITE.html

    ReplyDelete
  13. mie imi place fardul de ochi, dupa descrierea ta, cred ca arata super! te pup!

    ReplyDelete
  14. @leea este deosebit...abia astept sa-l port in special acum ca folosesc mai mult farduri naturale..arata super on its own...hugs!

    ReplyDelete