Thursday, March 10, 2011

Inquiring mind wants to know!

Louis Vuitton -Tivoli PM monogram
In ultima perioada ma surprind facand alegeri ce nu-mi stau in caracter sau placandu-mi lucruri ce n-as fi crezut nicicand ca ma vor atrage.Exact ca un copil care refuza categoric sa manance broccoli si pe care il regasim peste 20 de ani adult, devorator de legume si "frunze", un veritabil vegan.
LouisVuitton Speedy 30 monogram
Motivul pentru care am detaliat este pentru a intelege exact cat de surprinzatoare este si  pentru mine cea mai recenta dintre obsesiile mele.Si pentru ca un lucru "rau" nu vine niciodata singur, costul acesteia este putin spus nerusinat:)Mai mult decat atat ma deranjeaza "popularitatea" si "legendele" din spatele obiectului, in special din spatiul mioritic.
Este vorba de una dintre cele mai notorii genti autohtone, mult laudatele genti Louis Vuitton, care daca stam si ne gandim pier in comparatie, ca valoare, cu cele Hermes.Prin urmare pot sa-mi premit ca orice roman, vorba lui boc (lol) un Speedy monogram(sau damier?) 30, e "numai" 500 de euroi...daca nu manac cateva luni...se rezolva:)
Problema este ca nu ma satisface complet un speedy, as dori mai mult un Tivoli PM monogram, insa este la un staggering price of 780 euroi..
Intrebarea este: Cate luni sa nu mananc?

Si acum sa vorbim despre avantaje si dezavantaje 
Avantaje
1.este practica,clasica, chic si se asorteaza la orice
2.este lucrata sa dureze o vesnicie(si cele mai groaznice genti, dar inca functionabile se vand cu preturi peste 200 de euro)
3.Este considerata o investitie.Poti oricand sa o vinzi cu un pret foarte aproape de cel al achizitiei pe ebay
4.Foarte incapatoare.
5.este a statement piece(nu ca m-ar interesa asta foarte mult)
Dezavantaje
1.PRETUL
2.PRETUL
3.faima de geanta de fite pe care o are in Romania
4.nu este o necesitate(am foarte multe genti unele deosebite la o fracțiune din cost....totul duce la bani:))

Audrey Hepburn cu o geanta LV speedy 30 monogram,
un motiv mai mult decat convingator
Motivul pentru care iau in considerare posibilitatea de a achizitiona una este faptul ca implinesc in curand o varsta cu un mare 0 la sfarsit si as dori sa punctez acest moment luand un lucru deosebit de care sa-mi amintesc si pe care sa-l pot pastra ca o amintire.Doresc sa-mi  marcheze independenta.








Louis Vuitton Tivoli PM monogram
Voi ce parere aveti?To buy or not to buy....si daca e to buy ,pe care dintre ele?Chiar am nevoie de opinii pertinente si avizate.... din  acest motiv va cer sfaturile.



10 comments:

  1. Trebuie sa te gandesti bine de cate ori o vei purta si daca faptul ca iti place si o vrei acum mult nu e doar o chestie de moment. Eu cred ca de pretul gentii LV iti poti lua mai multe alte genti la un pret mai rezonabil si care sa arate cel putin la fel de bine si sa fie la fel de practice. Poate gasesti ceva care sa te faca la fel de fericita si care sa nu presupuna un sacrificiu financiar asa de mare.

    ReplyDelete
  2. De ce nu incerci cu un fake?
    Eu am primit recent cadou una si este intr-o stare impecabila, nu mi-a venit sa cred. Recunosc ca daca nu ar fi fost vorba de un cadou, eu nu as fi primit-o, dar e atat de draguta incat nu mai conteaza :D

    Eu mai am si o Prada si LV originale si nu este asa o mare diferenta ca si calitate, ci doar ca pret:)

    ReplyDelete
  3. @cruelpink(love the name!)
    Inteleg perfect ce vrei sa spui, sunt de aceiași parere, insa motivul pt care ma gandesc sa achizitionez una este ca, pe langa toate atributele gentii, imi doresc un obiect sa-mi placa si pe care sa-l pot pastra in timp ca o amintire a varstei pe care o implinesc.Caci in mod cert sunt alte 1001 de genti poate mult mai interesante, dar asta e clasica si ar marca o etapa din viata mea, cel putin asa cred.Multumesc foarte mult pentru interventie.Dar tie care dintre cele doua iti place cel mai mult?:)

    ReplyDelete
  4. @iela salut!
    Foarte interesant, nu stiam ca sunt atat de similare unele fake-uri de cele autentice.
    Da am luat in considerare si asta, dar sunt fake-uri si fake-uri, iar unul reusit te duce la 200, 250 de euro, iar la banii astia prefer sa iau una veritabila.Pe de alta parte, toata industria fake-urilor este legata de terorism si child labour...in plus, nu sunt eu de acord cu cei care fura munca altora..
    Tu ce Louis Vouitton ai?Speedy sau alt model?
    Care iti place dintre cele 2 pe care le-am prezentat eu?

    ReplyDelete
  5. daca te tine portofelul, eu as merge pe Tivoli ...e clasica, dar cu un acel "ceva" :)


    still....pretul O.O

    ReplyDelete
  6. @pic
    daaa...cu siguranta Tivoli este mai lady like, mai pe stilul meu, dar...nu stiu daca pot justifica pretul....cu aproape 300 in plus...ma cam doare sufletelul, dar mai mult buzunarul.Pe de alta parte o data implinesc varsta asta...chiar nu merit ceva deosebit?:)

    ReplyDelete
  7. Dap, Speedy monogram, imi place foarte mult genul. Nu am idee cat a costat, a fost un cadou. Oricum, cel putin pe jumatatatea unui original, banuiesc.
    Si eu prefer lucrurile originale, mereu am refuzat achizitionarea unor fake-uri, dar chiar am fost impresionata de calitatea acestei replici si trebuia sa dau si pontul asta mai departe. :)

    ReplyDelete
  8. @iela
    Imi place si speedy foarte mult, e foarte versatil, si se asorteaza oricarei tinute,iar tivoli e mai elegant...Ma gandeam ca daca pe viitor am sa-mi iau o alta poseta LV, pot sa cumpar acum tivoli si speedy in alt print(damier, poate), sau invers..ah..ma afund si mai mult in incertitudine.Am sunat la LV si mi-au spus ca au pe stoc tivoli la 3350 ron:D

    ReplyDelete
  9. you know what? go for it!
    Im thinking you probably deserve it :)

    ReplyDelete
  10. I love the way you think pic;), and i think i will:)Thanks

    ReplyDelete