Friday, March 11, 2011

Let there be...Spring!







De cateva luni de zile nu mai am nici un pic de toleranta pentru iarna si frigul de afara, asa ca zilele trecute am decis sa-mi creez eu o primavara artificiala din culori si parfumuri specifice, indiferent cat timp va mai fi tinuta ostatica primavara de semi-iarna asta imposibila.
Desi printre trendurile acestei primaveri se regaseste machiajul viu colorat al ochilor, sau contrariul, machiajul subtil al acestora, eu ma declar adepta pastelurilor si al unui nou trend numit "ballerina style", pe care sincer eu il abordez destul de des, si faceam asta si inainte de a lua amploare pentru simplu motiv ca este stilul cere ma avantajeaza cel mai mult.
Foarte multe case au deja colectiile si pe piata din Romania, si ale caror colectii duc cu gandul la gratioasa balerina.Printre acestea se numara Bourjois(Bourjois Ballerina),Chanel(Les Perles De Chanel),Lancome(Ultra Lavande)




.In ceea ce priveste casa Dior insa, previziunile pentru primavara asta sunt gri, precum vremea de afara..
Nuante de pastel suave ca miscarile unei balerine


.
Ce sa mai lungim vorba, am scos cateva minuni din dulapiorul meu si pe alte cateva le-am cumparat online recent, care sa ma inveseleasca si sa trec mai usor peste acest inceput greoi de primavara.Si iata ce-am descoperit.

1.Setul de la Avon violet & lychee...imi place foarte mult, are un parfum gingas de violeta
2.Parfumul Freesia Fields de la Bath and body works cumparat de pe Strawberrynet.com la oferta 36.50(inca valabila oferta), miroase exact a frezie...primavara in sticluta
3.Blush-ul sezonuli pt mine.de la Lancome... Butterfly Fever, superb!!
4.Meteoriti in Pearly White, LE...ofera luminozitate tenului..nu  stiu pretul a fost editie limitata in Asia
5.Rujurile Chanel Rouge Coco (Sari Dore-LE si Cambon), textura e matasoasa si culorile classy
6.Rujurile Lancome(chris&tell,LE, vandut in cateva ore numai in America)siYSL (Rose Paris,27),texturile sunt divine iar culorile deosebite.
7.Quadurile :Lancome( C10,Renaissance Printaniere, are faimosul fard Erika F)Miss Sporty (Studio colour duo-203Kiss)
8.Fondurile de ten Lancome(Teint Miracle-genial!in 010 beige porcelaine-Nw20 la mac)si Bourjois(10 hours 
sleep effect-72 Rose Clair)..le iubesc, iti ofera un look fresh, tenul pare odihnit.
9.Gloss-urile Calvin Klein in gossip si sizzle(luate de pe strawberry la oferta impreuna cu prietena mea am cumparat  fiecare un set de 2(la fel) si am schimbat unul)
10.Gloss-urile Nars (Thurkish Delight si Angelica)...perfecte pentru primavara si Chanel(glossimer Magnifique)delicat ca o petala de zambila roz
11.Blush-ul in forma de trandafir de la FYF -19 usd, cularea Blossom...chiar il vad purtat de o balerina si blush-ul Flamingo  de la Sleek, pentru un look inocent.
11.Balsamurile de buze Tender Baby(tendertone Mac, nu mai este disponibil..poate pe ebay) si Pink Cadillac(Sleek)-6 euro
12.Ojele OPI-Princesses Rule!,Chanel- Django,Orly-polo princess(am una de vanzare in blog sale),Zoya-Erika


13.Primavara iubesc esarfele, cea din imagine este de la Leonardo, luata la oferta circa 20 ron, este atat de pufoasa si delicata.






Sunt oficial pregatita sa vina primavara:)









Voi ce aveti in arsenalul de primavara?Va tenteaza  colectiile noi?


6 comments:

  1. De unde ti-ai luat Nars Turkish Delight?
    Eu mi-l doresc de morrr dar parca nici sa dau 30 de euro transportul nu ma lasa inima))

    ReplyDelete
  2. Salut,
    L-am primit intr-un swap de la o tipa de pe makeupalley.Stiu..nici eu n-as da, preturile care le practica cei de la Nars, ma refer la transport in special sunt chiar nerusinate.

    ReplyDelete
  3. cum sunt ojele Zoya? de unde le-ai luat?
    tot vad pe blogurile straine si ma roade curiozitatea.

    ReplyDelete
  4. ruj chanel si ysl <3 sunt in wishlistul meu
    ai multe lucruri interesante

    pupici

    ReplyDelete
  5. Mie imi plac foarte mult, au un sheen similar cu cele Chanel, foarte delicate si sofisticate...Am 3 oje zoya, Gaia e un alb cu sheen auriu, asemanatoare cu oja noua de la chanel alba.Le-am cumparat online, de pe un blog sale din State daca-mi amintesc bine acum un an, incearca pe ebay..cred ca gasesti:)

    ReplyDelete
  6. @Alexandra
    Mie imi este mila sa folosesc rujul YSL, este asa de frumos, culorile lor sunt absolut deosebite.Cred ca l-am purtat de 5 ori pana acum(l-am luat in toamna)...dar primavara asta nu mai scapa:)

    ReplyDelete