Monday, March 28, 2011

Review Gama Gerovital Plant



Acum circa o luna am primit mostrele cu noua gama Gerovital Plant.Ca sa fiu sincera eu am fost mai mult decat sceptica in special datorita faptului ca nu mai folosisem niciodata o crema romaneasca, in afara de una pentru epilat de la Elmiplant care a reusit performanta sa-mi declanseze o reactie alergica care-mi revine in fiecare an cu regularitate.Am jurat atunci ca nu mai folosesc in veci creme romanesti, desi stiu, este exagerat  si am revenit la sentimente mai bune acum, din accest motiv am vrut sa incerc mostrele.
Tin sa mentionez ca am folosit gama de doua ori pe zi , crema hidratanta si antirid, ziua si crema antiimperfectiuni si nutritiva noaptea iar serul seara si dimineata.
Surprinzator pentru mine, chiar  mi-au placut...Citind alte review-ri pe bloguri am fost  surprinsa sa vad atatea opinii negative, dar tenul fiecaruia este diferit...si reactioneaza diferit.
Principalul lucru pozitiv, de care ma plangeam in ceea ce priveste ca lipseste la atatea alte creme, este faptul ca pielea mea absoarbe rapid acest produs fara sa lase un film lucios.Desi am tenul uscat majoritatea cremelor hidratante sau antirid nu sut absorbite de pielea mea...si am avut creme celebre...Ciudat...cu cele de la Gerovital  asta nu mai prezinta o problema.
Sa trecem la review-ul propriu zis;

CREMA HIDRATANTA


Ce spun ei:
Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante.
Complexul Herbatonic şi Aquaxylul asigură echilibrul optim de hidratare, nutrire şi remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface funcţia de barieră a pielii, aceasta devenind mai hidratantă, mai elastică, mai tonică. Uleiurile naturale de Jojoba şi Soia hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga zi.
Extractul organic de Floare de Colţ are efecte antioxidante, calmante protejând pielea împotriva factorilor de mediu nocivi.   

Nivelul de hidratare a crescut cu până la 49,4% după o oră de la prima aplicare*.
Efect semnificativ de creştere a elasticităţii pielii cu 60% după o oră de la aplicarea produsului.
In urma evaluării subiective 100% dintre utilizatori au perceput o senzaţie de hidratare, 60% o senzaţie de prospeţime/răcoare.
100% din subiecţi vor dori să continue utilizarea produsului.

Parerea mea:
Este o crema hidratanta mai mult decat decenta, intra usor in piele si asigura o hidratare buna, machiajul se aseaza uniform iar pentru fetele/adolescentelecare isi doresc doar hidratare, aceasta este ideala in opinia mea.Am remarcat faptul ca pielea ramane foarte supla dupa aplicare.






CREMA NUTRITIVA

Ce spun ei:

Este o cremă calmantă, bogată în substanţe nutritive, destinată îngrijirii zilnice a pielii feţei şi gâtului.
Asocierea uleiurilor naturale (soia, jojoba, germeni de grâu) cuvitaminele A şi E îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi previn procesele de îmbătrânire cutanată.
Ceramidyl-Omega, un ingredient activ complet, de origine vegetală, îmbunătăţeşte procesele de restructurare epidermică, reface funcţia de barieră a pielii care devine astfel mai puţin permeabilă pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este îmbunătăţită hidratarea, elasticitatea şi senzaţia de confort a pielii. Complexul Herbatonic din plante din flora transilvană are un aport important în hidratarea, nutrirea şi remineralizarea pielii.
Vitamina E  acţionează sinergic cu extractul de Floare de Colţpentru neutralizarea acţiunii radicalilor liberi şi protejarea pielii împotriva stresului oxidativ al factorilor externi (radiaţii UV, fumat, poluanţi, radiaţii gamma).
Parerea mea:
Este o crema usoara dar foarte nutritiva, hidratanta si lasa tenul foarte relaxat si ferm la atingere...Crema asta m-a impresionat am sa o cumpar la terminarea rezervelor ;)Mirosul nu este deosebit , dar in ceea ce ma priveste nu este deranjant...stu ca multor fete nu le prieste parfumul acestor creme asa ca as recomanda sa mirositi produsul  sau sa folositi o mostra inainte sa-l cumparati.Destinat cred tuturor persoanelor, mai ales in anotimpurile reci cand se recomanda o crema nurtritiva.

SER CONTUR OCHI SI BUZE

Ce spun ei:
Formula delicată şi foarte eficientă pentru îngrijirea pielii sensibile din jurul ochilor şi buzelor. Are o structură uşoară, răcoroasă şi o formă de condiţionare care-l face uşor de aplicat.
Ceramidylul-Omega şi extractul organic de Floare de Colţ  previn procesele de îmbătrânire prematură ale pielii datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii. Acţionează sinergic pentru regenerare, diminuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei altora noi. 
Extractul de Floare de colţ este ingredientul ideal pentru tratarea pielii stresate, aflată în contact permanent cu factorii de mediu. Complexul Herbatonic acţionează sinergic cu Aquaxylul pentru potenţarea efectelor hidratante.
Parerea mea:
Nu am fost data pe spate de acest produs, este drept serului in trebuie mai mult timp ca sa-ti formezi o opinie.Eu una nu am vazut schimbari in ridurile existente si nici nu cred ca daca as continua sa-l folosesc ridurile nu s-ar mai forma.Sincer nu cred in minuni, daca aceste produse ar functiona nu ar mai exista botox si interventii chirurgicale ;(
E ok daca vrei o senzatie de netezire si de racoare in jurul ochilor.

Ce spun ei:
Este un produs modern de înfrumuseţare cu o formulă special concepută pentru uniformizarea şi redarea strălucirii tenurilor pătate, pigmentate neuniform, cu semne rămase de la acnee, etc.
Prin ingredienţii prezenţi în formulare, crema exercită o acţiune complexă:
  • decolorează petele existente şi îndepărtează stratul de celule moarte de pe suprafaţa pielii prin efectele  acizilor din fructe, uniformizând tenul                                                                                       
  • previne apariţia petelor noi şi îmbătrânirea accelerată a pielii şi prelungeşte în timp efectul de decolorare prin prezenţa  extractului antioxidant, antistres din Floare de Colţ   
  • emoliază, hidratează şi hrăneşte epiderma, reface filmul protector superficial prin uleiurile vegetale prezente în formulă (Unt de Cacao, Ulei de Soia, Ulei Jojoba)
  • reface integritatea şi aspectul sănătos al pielii prin prezenţa extractului de Boswellia Serrata
  • Crema se aplicǎ de 2 ori pe zi, minim 2 luni de zile, pe zonele afectate. Tratamentul de decolorare a petelor şi de albire a pielii se face de preferinţă în anotimpurile cu soare mai puţin, respectiv toamna şi iarna, asigurând, concomitent cu procesul de decolorare, o bună protecţie UV a pielii, prin utilizarea unor creme de întreţinere cu factor de protecţie UV 15-20. La orice semn de iritaţie a pielii, se suspendă temporar aplicarea cremei şi se reia după 2-3 zile.

Parerea mea:
!!!!Folosit impreuna cu balsamul Diamond sun protection balm moist SPF 50+++
Desi nu mi-a diminuat deloc pistruii, ce-i drept pt astfel de rezultate teoretic ar trebui sa fie folosita cel putin 2 luni asa cum spun si ei , am observat un ten mai luminos si uniform.Un sfat ar fi sa folositi un SPF de minim 30UV cu astfel de creme si numai toamna si iarna:)

CREMA ANTIRID

Ce spun ei:

Este un produs destinat îngrijirii pielii feţei şi gâtului, dezvoltat special pentru atenuarea ridurilor şi prevenirea apariţiei altora noi. 
leiurile naturale de Avocado şi Soia, Ceara de albine şi Untul de cacao restabilesc bariera hidro-lipidică a pielii, previn procesele de îmbătrânire prematură a acesteia datorate  radicalilor liberi. Efectele antiradicalice ale extractului organic de Floare de colţ sunt potenţate de Vitaminele A şi E asigurând un plus de protecţie  fibrelor de colagen şi elastină, prevenind apariţia ridurilor şi diminuându-le pe cele deja existente.
Ceramidyl-Omega, un ingredient activ complet, de origine vegetală, îmbunătăţeşte procesele de restructurare epidermică, reface funcţia de barieră a pielii care devine astfel mai puţin permeabilă pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este îmbunătăţită hidratarea, elasticitatea şi senzaţia de confort a pielii.
Complexul Herbatonic din plante din flora transilvană are un aport important în hidratarea, nutrirea şi remineralizarea pielii.
Se foloseşte zilnic, după demachierea şi tonifierea corespunzătoare a tenului. Se aplică pe faţă, gât şi decolteu şi se masează uşor până la completa absorbţie în piele.
Efect semnificativ de netezire a ridurilor cu până la 55%*.
Efect semnificativ asupra elasticităţii pielii cu o valoare de 40% după o oră de la aplicare.*
In urma evaluării subiective 100% dintre subiecţi au apreciat că aspectul ridurilor este mult îmbunătăţit şi au o piele mult mai elastică.
Parerea mea:
Mi-a placut, are o textura usoara se absoarbe repede, netezeste...dar este departe de a fi un produs miracol...Hidrateaza bine si lasa pielea foarte supla, ridurile par mai netezite dar nu este un efect de durata, si unul datorat hidratarii tenului, nici nu pot spune ca am riduri adanci sau foarte vizibile...ci doar cateva datorita faptului ca rad mai mult decat ar trebui:)
Potrivita pentru cineva care isi doreste ceva mai mult decat o crema hidratanta;)

Cu speranta ca informatia va fi utila, pot sa spun ca  ma bucur ca am participat la aceasta campanie.Am invatat sa las prejudecatile in ceea ce priveste firmele romanesti si am descoperit produse bune care pot concura oricand cu unele high-end de pe piata de profil, in ceea ce ma priveste;)
Iar pentru cei care nu au reusit sa testeze produsele si doresc Gerovital Plant a lansat o noua invitatie pentru bloggeri si cititori, detalii AICI
Ce ziceti?

3 comments:

  1. urasc ambalajul!!! omg borcanasele alea de crema sunt oribile si de super proasta calitate....nu am folosit niciodata produse de la gerovital plant si nici nu ma atrag.. >< sunt si alte creme bune la pretul asta (cosmetic plant si gerocossen)

    ReplyDelete
  2. Da..ambalajul pare "ieftin", subscriu...eu insa m-am axat pe produs...mie mi-a placut crema nureitiva pentru ca vroiam ceva nutritiv si care sa se absoarba bine ....urasc senzatia uleioasa de pe fata avuta de la cremele Clinique, spre exemplu.Nu am incercat cremele de la cosmetic plant si nici pe cele de la gerocossen...acum ca am descoperit ca si firmele romanesti fac produse de calitate...am sa ma aventurez pe meandrele mioritice

    ReplyDelete
  3. Buna

    Te invit sa faci parte din echipa mea la concursul Gerovital (ai mai multe detalii in ultima mea postare)
    Mi-ar face placere sa te alaturi echipei mele.

    te pup

    ReplyDelete