Monday, February 14, 2011

Look what the POSTMAN dragged in...sleek, yeah!;P


Azi de dimineata plec "voioasa" la servici.Inainte sa ies din scara studiez cutia postala....fac asta chiar si duminica, nu se stie niciodata..de unde sare iepurele:)
Introduc cheia, o intorc in zavor,deschid usita si.....
TA-DAM!...un pachetel alb numai pentru mine...:D
Este vorba despre cele 2 blush-uri si un pout polish de la Sleek.
A venit mult mai repede decat ma asteptam, eu am depus comanda pe 9(a prins weekendul)
Blush-urile sunt absolut superbe, am comandat Flamingo937 si Scandalous925 .
In primul rand pot sa spun ca numele se potrivesc, adica flamingo este un roz, nuanta pasarii flamingo iar Scandalous este pur si simplu....un rosu..... scandalos!
La o prima privire si cercetare, arata foarte,..... scandalos(trebuie sa ma opresc) de pigmentate, mate cu un sheen foarte subtil observabil doar dupa aplicarea pe obraz,usor de folosit si blend-uit.
Scandalous este un instant pick-me-up...dar folosit cu grija si cu o atingere fina a periei -doar pe acesta l-am incercat.I'm in love!
Din punct de vedere al ambalajului acesta  este calitativ, compoarabil cu marci gen MAC sau Nars, chiar cred ca au un ambalaj mult mai classy,elegant, foarte practice si travel friendly.Au o oglinda mare, de buna calitate, materialul este rezistent si design-ul chic:)
Il prefer celui de la Nars care dupa primele 2 minute se pateaza.
Pout Poilsh-ul a devenit noua mea obsesie...cred ca am sa mai comand cateva..Vroiam PP in electro peach, dar era out of stock.....Am luat pink Cadillac, si este foarte pigmentat, smooth, si are si spf 15, ceea ce este extraordinar.Am am avut si un  tinted lip conditioner de la mac(pink fish), pe care l-am dat la schimb,si pot sa spun ca PP este mai bun, din multe punctele de vedere.:pigment, ambalaj(mai simpatic), pret...Se vede rosu , dar e bright pink iar culoarea e buildable.

Preturile eu zic ca sunt ok,dar am impresia ca sunt mai scumpe decat acum 5 zile..eu am dat 25.12 pe 2 blush-uri si un PP si acum e 28.00 pe aceleasi produse..ciudat
blush=6euro(azi 1.feb))
Pout Polish =7euro(azi-14 feb.)




transportul (cam scump) = 9euroi
Am sa revin, la cerere cu un review propriu-zis, mai detaliat:)
Ma duc sa ma mai joc cu ele:D
Se pare ca primul meu cadou de Valentine's Day a venit din partea postasului...e bine si asa, .....daca venea gratis era si mai bine:)
I hop for joy:)

11 comments:

  1. superb arata.iti multumesc mult , totul a ajuns bine.pupici

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca au ajuns in siguranta, sa le folosesti cu placere.Hugs:)

    ReplyDelete
  3. Sa le folosesti cu placere! Astept review-ul :)

    ReplyDelete
  4. Mersi Andreea ..dupa ce le testez intens o saptamana;)..revin cu impresii:p

    ReplyDelete
  5. sunt superbe ! chiar ma uitam aseara pe site-ul lor la paletele pt ochi...si ma gandeam cine si-ar lua blush-ul ala rooooosu :D. dar daca zici ca se blenduieste ok te cred :P! sa le folosesti cu mult drag!

    ReplyDelete
  6. He,he he...:P
    Like a dream Claudia:)
    Eu vroiam de mult sa imi iau exibit A de la Nars dar e prea piperat, si sa dau atâția bani pe un blush atat de intens fara sa-l incerc, era prea riscant.Se spune ca Scandalous ar fi un dupe perfect:)la un sfert din pret....Yes, please!
    Acum mi s-a pus pata pe doua pp-uri de la ei Scandal si Electro Peach.Primul e chiar editie limitata, pana pe 20 si ceva feb....Ma enerveaza ca au scumpit produsele, sau transportul.Pe 9 m-a costat 3 produse 25, si astazi 2 produse 23...e outrageous..Protestez.....pana cand nu am sa mai pot:)

    ReplyDelete
  7. ca mare dreptate ai, aia e de fapt scandalos, transportul e mai mult decat produsul in sine....eu o sa incerc sa conving pe careva sa facem o comanda comuna, sa vad care din prietenele mele sunt tentate :). ma alatur tie in protest :))!

    ReplyDelete
  8. buna.ti-am trimis un mail ieri.Sper sa il citesti:):d

    ReplyDelete
  9. imi plac blushurile alea foarte mult

    am un giveaway pe blog, poate esti interesata sa participi si tu
    pupici

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete